Kixx оголосив про світовий старт продажів нової лінійки моторної оливи для гібридних двигунів Kixx HYBRID

Kixx оголосив про світовий старт продажів нової лінійки моторної оливи для гібридних двигунів Kixx HYBRID
Бренд мастильних матеріалів Kixx компанії GS Caltex представив нову лінійку моторних олив, розроблених спеціально для гібридних автомобілів. Олії Kixx HYBRID виготовлені у Кореї відповідно до найбільш передових корейських технологій.

Сьогодні технології сталого розвитку виходять на перший план у багатьох ключових галузях. Об’єднуючи високу ефективність та відповідальне ставлення до екології, світовий ринок гібридних автомобілів демонструє впевнене зростання.

«Зростання попиту на екологічні й, зокрема, гібридні транспортні засоби, виявило потребу в інноваційних підходах до створення моторних олив, якість і характеристики яких відповідали б найсучаснішим світовим вимогам. Запуск нової лінійки олив Kixx HYBRID стане відправною точкою для подальшого розширення асортименту продукції Kixx, орієнтованої на власників екологічних автомобілів», ¬– прокоментувала пані Ен Джун Чой, керівниця відділу маркетингу мастильних матеріалів GS Caltex.

Оливи Kixx HYBRID повністю відповідають останнім міжнародним галузевим стандартам API SP, встановленим Американським інститутом нафти (API). До їх складу входять високоякісні базові оливи, а також спеціальні присадки, що забезпечують паливну економічність і додатковий захист двигуна від передчасного зносу.

Лінійка Kixx HYBRID створена з урахуванням всіх особливостей функціонування гібридних двигунів. Відповідно, низький рівень в'язкості – 0W-16 і 0W-20 – дозволяє уникнути стирання деталей за рахунок більш швидкої та плавної циркуляції під час запуску, а чудові антиокислювальні властивості та механічна стійкість сприяють збільшенню інтервалів заміни оливи.

Наприкінці листопада було розпочато експорт Kixx HYBRID до Японії, де гібридні транспортні засоби є надзвичайно популярними. А з грудня 2020 року нова лінійка олив буде доступна на ринках Росії, України, Казахстану та Узбекистану. Водночас очікується запуск продажів у країнах Близького Сходу, серед яких Йорданія та Ірак.

З 2005 року бренд Kixx виступає в якості одного з лідерів у сфері автомобільних інновацій, створюючи високоякісні моторні оливи, що відповідають усім потребам споживачів. У 2020 році Kixx був визнаний торговою маркою № 1 серед корейських брендів в категорії мастильних матеріалів в рамках премії Korea First Brand Awards 2020.
_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі