Компанія «Сона-Фарм» активно використовує можливості рішень Google

Компанія «Сона-Фарм» активно використовує можливості рішень Google
Фахівці Wise IT розробили для компанії «Сона-Фарм» систему узгодження відпусток і відгулів.

Фахівці Wise IT розробили для компанії «Сона-Фарм» систему узгодження відпусток і відгулів.

«Сона-Фарм» - міжнародна компанія, заснована в 2004 році, яка займає провідну позицію на ринку України і є надійним партнером світового лідеру фармацевтики - німецької компанії Меrсk. Компанія забезпечує потреби сучасної медицини і активно розвиває продаж препаратів в таких напрямках, як репродуктологія, онкологія, неврологія і ендокринологія.

З 2009 року «Сона-Фарм» почала працювати в Казахстані і Молдові, а в 2017 році збільшила свою присутність на ринку СНД і додала в зону своєї відповідальності Білорусь, Грузію, Вірменію і Узбекистан. В даний час ведеться робота по виходу на ринок Монголії та інших країн Центральної Азії.

Компанія «Сона-Фарм» об'єднує спільною метою медиків, фармацевтів, маркетологів і фінансистів, які працюють не тільки в різних відділах, але і в різних країнах. Потрібна була єдина система оптимізації відпусток і відгулів для співробітників, яка спрощує процедуру узгодження і координації відсутності співробітника на робочому місці.

Була розроблена система узгодження необхідності відсутності на робочому місці. Підтвердження запиту
відбувається на декількох рівнях, так як на час відсутності співробітника повинен бути заміщений. Так само була необхідність відстежувати кількість позаробочого часу. Так як система вимагала безперебійності обміну інформацією і швидкого доступу до даних в будь-який час, для розробки системи було використано два додатки зі складу GSuite, а саме Google Forms і Google Sheets. Для з'єднання між двома додатками була використана мова програмування Apps Script.

«Система запиту відсутності на робочому місці значно спростила процес узгодження відпусток
і відгулів. Також відслідковується кількість часу, коли і який співробітник відсутній на робочому місці і хто може тимчасово прийняти на себе його обов'язки. Зараз ми допрацьовуємо процес і додаємо в ланцюжок одержувачів співробітників, які повинні схвалити або бути проінформовані про відсутність колеги на робочому місці. Але вже зараз можемо відзначити зручність такого рішення, що заощаджує наш час», - зазначив Олександр Омелянюк, IT Manager« Сона-Фарм».
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі