КОНФЕРЕНЦІЮ «ТЕЛЕБАЧЕННЯ ЯК БІЗНЕС» ПЕРЕНЕСЕНО

КОНФЕРЕНЦІЮ «ТЕЛЕБАЧЕННЯ ЯК БІЗНЕС» ПЕРЕНЕСЕНО
Індустріальний Телевізійний Комітет повідомляє про перенесення щорічної Конференції «Телебачення як Бізнес».

Конференцію «Телебачення як Бізнес», що традиційно проводиться Індустріальним Телевізійним Комітетом восени, буде перенесено на 2021 рік. Щорічно конференція проходить в форматі відкритого дискусійного майданчика, де лідери телевізійного та рекламного ринку публічно обговорюють актуальні проблеми сфери, способи їх вирішення, обмінюються досвідом успішної реалізації медіа проектів та специфікою менеджменту.

Зважаючи на нинішні обмежувальні умови та проаналізувавши найбільш успішні практики проведення заходів в онлайн-форматі, було зроблено висновок, що віртуальна версія не зможе повною мірою виконати основоположну функцію, покладену на конференцію «Телебачення як Бізнес».

«Світ надзвичайно швидко змінюється, щоденно з’являються нові технології та активно стають частиною нашого життя. Проте зібратися всією родиною біля екрану телевізора, нехай вже і Смарт ТВ, щоб подивитись футбол чи улюблене шоу, - це та звичка глядача, яка не зміниться ніколи» - зазначила Директорка ІТК Юлія Кахановська.

«Телебачення як Бізнес» визначає основні орієнтири в розвитку телебачення, яке з кожним роком активно трансформується й отримує нові форми споживання, але ні в якому разі - не вмирає.

Саме це і є особливою місіє конференції «Телебачення як Бізнес» – підтримати й закріпити центральну роль телебачення, а основним завданням ІТК в цьому контексті – сприяти «живій» дискусії серед професійної спільноти, а не ховати її за екранами моніторів» - також зауважила Юлія Кахановська.

Про можливість проведення конференції «Телебачення як Бізнес» у 2021 році, формат та умови участі буде повідомлено додатково.
_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі