Літнє пальне вже на АЗК «Параллель»

Літнє пальне вже на АЗК «Параллель»
У мережі АЗК «Параллель» та її партнерів реалізується сезонне пальне, фракційний склад якого оптимальний для спекотної пори. Всі види пального відповідають стандартам ДСТУ та екологічним нормам Євро 5.

Літнє дизельне пальне Perfekt Diesel і літні бензини Perfekt 95, Perfekt 92 і А-92 євро у порівнянні із зимовими мають більш високу щільність і температуру википання. Це дозволяє уникнути утворення парогазових пробок і забруднення паливної системи автомобіля, а також забезпечує достатнє змащення деталей двигуна у спеку.

Співвідношення пропану і бутану в газі, що реалізується компанією «Параллель», також адаптовано для ефективної роботи двигуна при високих температурах.

«Ми прагнемо забезпечити нашим клієнтам комфортні умови в дорозі, тому реалізуємо на наших АЗК високоякісне пальне, яке відповідає сезонному температурному режиму та підвищує ефективність роботи автомобіля», - зазначила Світлана Бишова, директор компанії «Параллель».

___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі