LOZOVA MACHINERY на ринку Польщі

LOZOVA MACHINERY на ринку Польщі
ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ продовжують виставковий тур Європою. 14-16 червня українська компанія візьме участь у виставці Opolagra (м. Ополе, Польща).

Спільно з офіційним дилером «Agromilka sp.zo.o.» LOZOVA MACHINERY представлять дискову борону ДУКАТ з шириною захвату 12 метрів. Машина оснащена компактною системою складання, транспортні габарити складають всього 3х3 метра. Уже кілька сезонів борони успішно працюють в найбільших польських агрохолдингах. Знаряддя відмінно себе зарекомендували, показавши високу ефективність і якісну обробку ґрунту.

Як зазначила начальник відділу продажів Агродівізіону Марина Каменєва, в Польщі ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ гідно конкурують з технікою світових брендів.

«Польські фермери віддають перевагу універсальним сільгоспзнаряддям, здатним за один прохід виконати кілька операцій. Наші агрегати повністю відповідають їх вимогам. Сьогодні ми пропонуємо ергономічні, зручні в експлуатації машини для роботи з будь-якими видами ґрунтів для всіх типів землеробства. У наших найближчих планах збільшити частку ринку Польщі в кілька разів». Вона також повідомила, що ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ продовжать участь у виставках і проведуть ряд демо-показів.

Запрошуємо відвідати наш стенд на Opolagra.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі