МАУ інформує щодо NOTAM, виданого авіаційною владою Ізраїлю

МАУ інформує щодо NOTAM, виданого авіаційною владою Ізраїлю
До уваги пасажирів!

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» інформує, що відповідно до NOTAM, виданого авіаційною владою Ізраїлю, а також з метою забезпечення безпеки пасажирів та екіпажу, рейси МАУ, що прямують до / з TLV: PS778 / PS775 / PS776 / PS777, 13 травня скасовано.

Рейс PS 778 TLV - KBP 14 травня перенесено на 08:40, з прибуттям в Київ о 11:50 за місцевим часом, за умови зняття обмежень в аеропорту.

Пасажирів просять уважно стежити за оновленням інформації на сайті авіакомпанії, а також на сайтах аеропорту «Бориспіль» та аеропорту Бен Гуріон.

У разі появи нової інформації пасажирів буде також проінформовано шляхом направлення інформації на електронну пошту, яку вони вказали під час бронювання або купівлі квитка.

Безпека пасажирів та екіпажів є першим пріоритетом авіакомпанії МАУ. Тому рішення щодо здійснення рейсів буде переглядатися кожні 24 години із урахуванням наявності або відсутності обмежень для здійснення польотів до аеропорту ТLV.

Для квитків з фактично відміненими рейсами можливі наступні дії:

- Зміна дати подорожі на рейси МАУ без оплати штрафу і доплати по тарифу в оригінальному класі протягом терміну дії квитка, за умови зняття обмежень аеропортом.

- Обмін квитка на промокод з додатковим бонусом 25% на сайті МАУ

- Повернення коштів​

_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі