МАУ пропонує зручні стикувальні рейси

МАУ пропонує зручні стикувальні рейси

Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» не дивлячись на труднощі, пов’язані з всесвітньою пандемією та забороною в’їзду іноземців до України, працює над оптимізацією маршрутів та створенням зручних стикувань. Анонсований раніше розклад рейсів до 24 жовтня залишається практично без змін. За виключенням польотів до Тбілісі – рейси відмінено через  продовження епідеміологічних обмежень з боку влади Грузії. Додаткова інформація щодо розкладу за посиланням. В рамках даного розкладу з 1 жовтня, після припинення обмежень для іноземців, МАУ пропонує своїм пасажирам зручні стикування, а також додає нові рейси. Тим самим,  у пасажирів з’явиться можливість розширити географію для подорожей Європою  та Близьким Сходом не тільки в період обмежень, а й після їх закінчення.

Нові міжнародні рейси:

  1. Київ – Брюссель (BRU)– Київ
  2. Київ - Дюссельдорф (DUS) – Київ
  3. Київ – Лондон (LGW)– Київ
  4. Київ - Прага (PRG) – Київ
  5. Київ – Баку (GYD) – Київ

 

Перелік стикувань міжнародних рейсів

МАУ пропонує варіанти стикувань через Київ (KBP). Із Амстердама(AMS), Лондона (LGW), Парижа (CDG), Брюсселя (BRU), Мілана (MXP), Дюссельдорфа (DUS) Мюнхена (MUC), Праги (PRG) летимо через Київ (KBP) до:

  1. Дубаю (DXB)
  2. Каїра (CAI)
  3. Баку (GYD)
  4. Єревана (EVN)
  5. Стамбула (IST)
  6. Тель-Авіва (TLV)

Із Дубаю (DXB), Каїра (CAI), Баку (GYD), Єревана (EVN) летимо через Київ (KBP) до:

  1. Амстердама (AMS)
  2. Лондона (LGW)
  3. Парижа (CDG)
  4. Брюсселя (BRU)
  5. Мілана (MXP)
  6. Дюссельдорфа (DUS)
  7. Мюнхена (MUC)
  8. Праги (PRG)
  9. Тель-Авіва (TLV)
  10. Стамбула (IST)

Із Тель-Авіва та Стамбула летимо через Київ (KBP) до:

  1. Амстердама (AMS)
  2. Лондона (LGW)
  3. Парижа (CDG)
  4. Брюсселя (BRU)
  5. Мілана (MXP)
  6. Дюссельдорфа (DUS)
  7. Мюнхена (MUC)
  8.  Праги (PRG)
  9. Дубаю (DXB)
  10. Єревана (EVN)
  11. Баку (GYD)

 

Перелік стикувань міжнародних рейсів з внутрішніми

МАУ пропонує варіанти стикувань через Київ (KBP) власними та партнерськими рейсами по Україні. Із Амстердама(AMS), Лондона (LGW), Парижа (CDG), Брюсселя (BRU), Мілана (MXP), Дюссельдорфа (DUS) Мюнхена (MUC), Праги (PRG), Тель-Авіва (TLV) та Стамбула (IST) летимо через Київ (KBP) до:

  1. Харкова (HRK)
  2. Львова (LWO)
  3. Херсона (KHE)
  4. Одеси (ODS)
  5. Дніпра (DNK)

Із Дубаю (DXB), Каїра (CAI), Баку (GYD), Єревана (EVN) летимо через Київ (KBP) до:

  1. Харкова (HRK)
  2. Львова (LWO)
  3. Одеси (ODS)
  4. Дніпра (DNK)

Також, нагадуємо, що Тель-Авів має пряме сполучення з Одесою, Львовом, Харковом та Дніпром. А зі Стамбула можна долетіти прямим рейсами не тільки до Києва, а й до Одеси.

Забронювати квиток можна на сайті авіакомпанії.

І ще одна важлива новина – пасажири, які купуватимуть авіаквитки МАУ з 16 вересня включно, зможуть безкоштовно неодноразово змінювати дату вильоту протягом терміну дії авіаквитка.

Нагадуємо, що пасажирам з квитками, оформленими на бланках МАУ, доступні нові розширені можливості сервісу «Керування бронюванням», що дозволяють пасажирам самостійно у режимі онлайн змінювати дату перельоту. Детальніше за посиланням.

Авіакомпанією «Міжнародні авіалінії України» застосовуються стандарти і процедури безпеки згідно з рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров’я, Міжнародної організації повітряного транспорту, Європейського агентства авіаційної безпеки, Європейського центру профілактики та контролю захворювань, а також Міністерства охорони здоров’я України та Державної авіаційної служби України.

_______________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі