МАУ розширює можливості благодійної програми «Під крилом»

МАУ розширює можливості благодійної програми «Під крилом»
Починаючи з 01-го червня 2019 року, всі учасники програми лояльності авіакомпанії «Міжнародні Авіалінії України» Panorama Club зможуть долучитися до благочинності та передавати свої накопичені милі на спеціальні благодійні рахунки партнерських організацій МАУ.

Відповідні Меморандуми між авіакомпанією МАУ та БФ «Ти не один» у рамках співпраці за проектом «Здійсни мрію», БФ «Таблеточки» та науково-практичним медичним Центром дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України підписані на прес-конференції, що відбулася 29 травня 2019 року,

Відтепер авіакомпанія МАУ надає кожному своєму пасажиру – учаснику Panorama Club – можливість допомагати тим, хто цього потребує. Передавати свої милі учасники Panorama Club зможуть безкоштовно в особистому онлайн-кабінеті учасника, обравши партнерську організацію МАУ та кількість миль, яку бажають надати. Немає жодних, ані мінімальних, ані максимальних, обмежень щодо кількості миль, які можна перерахувати на благодійні рахунки. На відміну від миль на рахунках індивідуальних та корпоративних учасників, ці милі не матимуть терміну дії, вони перетворяться на безстрокові. Милі можуть бути використані для часткової або повної оплати суми тарифу авіаквитків на рейси авіакомпанії МАУ для підопічних благодійних фондів, які потребують невідкладного лікування та реабілітації за кордоном.

Наразі учасниками програми лояльності Panorama Club є понад 570 тисяч індивідуальних учасників, а також понад 3 тисячі корпоративних – організацій, компаній, підприємств. За умовами програми Panorama Club знижка за милі надається від тарифної частини вартості авіаквитка з розрахунку 1 дол. США = 100 миль та не поширюється на аеропортові збори. Сервісний та паливний збір при оформленні авіаквитків за милі з благодійних рахунків не застосовуватиметься.

«Допомагати може кожен, не тільки «Міжнародні Авіалінії України». Тому, власне, ми намагалися зробити так, щоб кожна людина, яка вважає за потрібне допомогти, мала можливість цим скористатися, – зазначив Сергій Фоменко, віце-президент з комерції МАУ.

«Милі – це своєрідна авіаційна валюта, в обмін на яку можна отримати такий бонус від авіаперевізника як знижку на купівлю авіаквитка. Авіакомпанія МАУ вже зробила свій особистий внесок, надавши по 100 000 миль на рахунки кожної з партнерських організацій», – повідомила Євгенія Сацька, директор з комунікацій МАУ.
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі