МАУ у березні пропонує безкоштовний вибір місця на борту на рейсах до/із Грузії

МАУ у березні пропонує безкоштовний вибір місця на борту на рейсах до/із Грузії
Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» повідомляє про старт весняних знижок на послуги на рейсах МАУ по маршруту Київ-Тбілісі-Київ. Акційні пропозиції будуть діяти у період з 1.03.2021 по 31.03.2021 та присвячені початку туристичних подорожей українців до Грузії.

Усім пасажирам рейсів за вказаним маршрутом пропонуються наступні акційні послуги:

✈ Безкоштовний вибір місця на борту. Скористатися послугою можна через особистий кабінет «Керування бронюванням», під час придбання квитка або під час проходження онлайн реєстрації на рейс. Пасажири можуть обрати будь-яке місце в салоні літака абсолютно безкоштовно. Нагадуємо, що онлайн реєстрація на більшість рейсів відкривається за 48 годин до вильоту.

✈ Знижка у розмірі 50% на додаткову ручну поклажу. Оформити послугу можливо під час придбання квитка, через особистий кабінет «Керування бронюванням», заповнити форму зворотного зв’язку чи оплатити сервіс безпосередньо в аеропорту.

✈ Апгрейд до бізнес-класу за ціною 125 євро. Оформлення сервісу відбувається на стійці реєстрації в аеропорту не раніше, ніж за 4 години до вильоту рейсу.

✈ Додатково, усім пасажирам, які подорожують у вказаний період та є учасниками Panorama Club, будуть нараховані подвійні милі. Також, подвійні милі нараховуються за оформлення додаткових послуг. Про умови автоматичного нарахування миль можна ознайомитись на офіційному сайті МАУ.

________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі