МАУ в березні збільшує кількість рейсів до Тбілісі

МАУ в березні збільшує кількість рейсів до Тбілісі
Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» повідомляє про збільшення частот на напрямку Київ-Тбілісі-Київ. Дане рішення пов’язане з постановою уряду Грузії про відкриття кордонів для іноземних туристів з 1 березня 2021 року.

Відповідно, авіакомпанія збільшить кількість частот до 4 рейсів на тиждень. А вже наприкінці березня, з 28 березня до 5 рейсів на тиждень:

✈ Київ (KBP) – Тбілісі (TBS) – PS511, виліт о 19:20 щосереди, щоп’ятниці та щонеділі;

✈ Тбілісі (TBS) – Київ (KBP) – PS512, виліт о 06:15 щопонеділка, щочетверга та щосуботи;

✈ Київ (KBP) – Тбілісі (TBS) – PS513, виліт о 09:50 щовівторка та щочетверга;

✈ Тбілісі (TBS) – Київ (KBP) – PS514, виліт о 14:35 щовівторка та щочетверга.

Крім того, розклад вильотів із Києва та Тбілісі став зручнішим для мандрівок пасажирів.

Для перетину грузинського кордону усім громадянам необхідно буде пред’явити два ПЦР-тести – один тест зроблений протягом останніх 72 годин, другий тест через три дні перебування в країні.

Авіакомпанією «Міжнародні Авіалінії України» застосовуються стандарти і процедури безпеки у відповідності з рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров’я, Міжнародної організації повітряного транспорту, Європейського агентства авіаційної безпеки, Європейського центру профілактики та контролю захворювань, а також Міністерства охорони здоров’я України та Державної авіаційної служби України.

____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі