МАУ виконає спеціальні рейси до США

МАУ виконає спеціальні рейси до США
Авіакомпанія “Міжнародні Авіалінії України” здійснить спеціальні рейси до Нью-Йорку (JFK) 3 та 7 серпня об 11:25, до Маямі (MIA) - 5 серпня о 13:00. З Нью-Йорка до Києва рейси відлітатимуть також 3 та 7 серпня о 17:45, з Маямі до Києва 5 серпня о 23:55 за місцевим часом.

Українцям дозволений в'їзд на територію Сполучених Штатів Америки за умовою дотримання 14-денної самоізоляції та відсутності візитів до країн ЕС, Великобританії, Ірландії, КНР, Бразилії, Ірану за останні 14 днів. Пасажирам згаданих вище країн в'їзд на територію США заборонений.

Подорожі даними рейсами будуть можливі виключно в економічному класі обслуговування. Замовити додаткові послуги на рейси МАУ можна на нашому офіційному сайті. Нагадуємо, що собаки від 6 до 12 місяців приймаються до перевезення з розрахунку 1 тварина на 1 пасажира. Загальні умови перевезення тварин за посиланням:

https://www.flyuia.com/ua/ua/information/traveling-with-pets

Для оформлення квитка, місць в салоні та багажу Ви також можете скористатися промо-кодом, оформленим раніше за рахунок нездійсненних через карантин подорожей . Придбати квиток можна на нашому офіційному сайті за посиланням:

https://www.flyuia.com/ua/ua/home

Авіакомпанією «Міжнародні авіалінії України» застосовуються стандарти та процедури безпеки відповідно до рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я, Міжнародної організації повітряного транспорту, Федеральної авіаційної адміністрації США, Європейського агентства авіаційної безпеки, Європейського центру профілактики та контролю захворювань, а також Міністерства охорони здоров’я України та Державної авіаційної служби України.

З особливостями обслуговування пасажирів в аеропорту «Бориспіль» можна ознайомитися за посиланням (https://youtu.be/tC6_oXdSyaI).

Із заходами безпеки на борту повітряних суден можна ознайомитися тут (https://youtu.be/cfsXSvhWD0o).
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі