МАУ знову успішно пройшла аудит IOSA

МАУ знову успішно пройшла аудит IOSA
За результатами планового аудиту на відповідність стандартам експлуатаційної безпеки Міжнародної асоціації повітряного транспорту (IATA) авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» отримала Сертифікат оператора IOSA. Документ строком дії на 2 роки чинний до 17 червня 2021 року.

У лютому поточного року авіакомпанія МАУ знову успішно пройшла аудит на відповідність сучасним вимогам експлуатаційної безпеки IOSA (IATA Operational Safety Audit). Аудит охоплює всі аспекти діяльності авіакомпанії, які впливають на забезпечення безпеки польотів, у тому числі технічну та льотну експлуатацію, наземне обслуговування, вантажні перевезення, авіаційну безпеку та організацію управління компанією.

«Безпека польотів завжди була і залишається основним пріоритетом МАУ, ‒ зазначила директор з комунікацій МАУ Євгенія Сацька. ‒ Свій перший аудит IOSA МАУ пройшла ще у 2005-у році. Авіакомпанія кожні два роки незмінно демонструє високий рівень надійності та безпеки авіаперевезень, що підтверджено черговим, вже восьмим, Сертифікатом відповідності. Стандарти IOSA постійно оновлюються та допрацьовуються, вимоги до безпеки стають все більш жорсткими, і ми пишаємося тим, що нашій авіакомпанії щоразу вдається пройти настільки серйозний міжнародний аудит практично без зауважень».
________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі