Мережа готелів Reikartz Hotel Group розширює свою присутність у Німеччині

Мережа готелів Reikartz Hotel Group розширює свою присутність у Німеччині
Готель Reikartz Gastager Inzell знаходиться в самому серці міста Інцелль, в 1 кілометрі від стадіону «Макс Айхер Арена», в оточенні гірського хребта. У 6 хвилинах ходьби від готелю розташований парк Kurpark, а за 20 хвилин на автомобілі можна дістатися до казкового озера Кімзеє (Chiemsee).

Інфраструктура готелю складається з 39 комфортабельних номерів, ресторану, де щорнаку для гостей сервірують сніданок «шведський стіл», критого басейну з гірською панорамою, приміщення для лиж, безкоштовної парковки, а також підземної стоянки. Увечері в ресторані можна замовити комплексну вечерю, а в барі – легкі закуски і напої.

«Назва готелю "Gastager" походить від прізвища сім'ї, яка повернувшись з Америки в Інцель, ймовірно, в 1950 році, спроектувала курорт і побудувала цей готель. Він являє собою тризірковий бутік-готель у баварському стилі та знаходиться у самому центрі курорту. Наразі, наша пріоритетна мета – абсолютне лідерство за показниками якості сервісу в індустрії гостинності у цьому районі», – коментує Себастьян Кремер, CEO Reikartz Hotel Group.

Нагадаємо, що першим готелем під управлінням компанії в Німеччині став готель Reikartz Vier Jahreszeiten Berchtesgaden, розташований в містечку Берхтесгаден. На сьогодні мережа готелів Reikartz Hotel Group об'єднує більше 30 готелів в Україні і 5 за її межами: у Казахстані, Швеції та Німеччині.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі