Мережа VARUS відкрила магазин формату To Go

Мережа VARUS відкрила магазин формату To Go
Новий супермаркет компанії щоденно прийматиме клієнтів з 7:00 до 23:00 за адресою: м. Дніпро, вул. Акінфієва, 9.

Характерною особливістю To Go є компактні торгові зали (в даному випадку – 150 м2) і невеликий, порівняно зі звичайними супермаркетами мережі, асортимент (до 3500 SKU). Проте це не просто маленький урізаний VARUS. Формат має власну філософію. Він розрахований на клієнтів, котрі бажають зробити швидкі покупки, придбати готові страви, взяти хот-доги та напої з собою або перекусити і випити чаю, кави чи соку-фреш прямо в магазині. Саме тому тут зроблено акцент на зонах кулінарії та випічки, обладнано спеціальне затишне місце, де приємно посидіти зі стаканчиком кави або пообідати щойно придбаними свіжими стравами. Перекус у To Go може бути не тільки швидким, але й корисним, бо тут є цілий салат-бар – зона з багатим вибором запакованих fresh-салатів.

Мікс магазину та кафе від VARUS стане справжньою знахідкою для всіх, хто, економлячи час, не забуває і про користь їжі. Також це ідеальне місце для невеликих щоденних покупок. За виключенням розмаїття готових страв та випічки, асортимент сформовано таким чином, щоб закрити основні потреби і при цьому не перевантажувати клієнта складним вибором. Тут все орієнтоване на швидкість та зручність. Обслуговувати клієнтів можуть одночасно до трьох касирів. Також свої покупки можна оплатити самостійно на касах самообслуговування.

VARUS To Go у Дніпрі – другий для мережі магазин подібного формату. Перший такий було відкрито влітку цього року в Києві за адресою: вул. Жилянська, 59.

_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі