«Нафтогаз» представив нові тарифні плани для бізнесу

«Нафтогаз» представив нові тарифні плани для бізнесу
Група Нафтогаз, з урахуванням профілю споживання клієнта, пропонує для бізнесу три тарифи: «Річний», «Квартальний» та «Місячний».

Про це йдеться у повідомленні пресслужби компанії, пише відання Бізнес.

«Нафтогаз готовий постачати природний газ всім учасникам ринку в Україні і максимально закрити потреби в ресурсі. Для цього ми підготували пропозиції різних обсягів, із прив’язкою як до європейських хабів, так і до української біржі. Ми працюємо з різними видами оплати – передоплата, постоплата, подекадна оплата, щоб кожен клієнт міг обрати зручний для себе спосіб», — говорить директор дивізіону «Нафтогаз Комерція» Віллем Коппульс.

Зокрема, тариф «Річний» підходить для газопостачальних компаній (газзбути): врахування середнього профілю за п’ять років, прив’язка до щоденних котирування газового хабу NCG, різні умови оплати (передоплата, постоплата, подекадна оплата).

З вересня 2020 року тариф «Квартальний» буде доступний на четвертий квартал 2020 року і на перший квартал 2021 року лотами до 150 тис. куб. м у рамках торгів на Українській енергетичній біржі (УЕБ). Ціна газу фіксується в момент заключення угоди на біржі та буде незмінною весь квартал, а газ буде постачатись рівними частинами протягом кварталу.

Тариф «Місячний» доступний у вигляді лоту до 50 тис. куб. м на УЕБ, з фіксованою ціною протягом місяця. Замовити газ у рамках тарифу «Місячний» можна з поставкою у поточному місяці, на місяць вперед і на два місяці вперед.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі