Олексій Волчков переміг у конкурсі на посаду члена правління Ощадбанку, відповідального за корпоративний бізнес

Олексій Волчков переміг у конкурсі на посаду члена правління Ощадбанку, відповідального за корпоративний бізнес
За результатами об’єктивного конкурсу наглядова рада Ощадбанку рішенням від 25 лютого 2021 року призначила Олексія Волчкова на посаду члена правління Ощадбанку, відповідального за корпоративний бізнес. Він розпочне роботу на новій посаді 15 березня 2021 року. Контракт розраховано на 5 років.

Вищу освіту Олексій Волчков здобув у Київському політехнічному інституті. Він також має ступінь МВА Києво-Могилянської бізнес-школи. Загальний стаж роботи в банківський сфері – 27 років.

Олексій має значний досвід роботи в банківському секторі: він працював у банку Ажіо, обіймав посаду члена правління Індекс банку та заступника голови правління Каліон Банк Україна. 9 років працював на посаді заступника голови правління з корпоративного бізнесу Першого українського міждународного банку (ПУМБ).

Головними завданнями Олексія Волчкова на новій посаді будуть зміцнення позицій Ощадбанку в обслуговуванні корпоративних клієнтів та збільшення частки приватних компаній у портфелі корпоративного бізнесу.

Наглядова рада прийняла рішення припинити повноваження заступника голови правління Ірини Земцової з 12 березня 2021 року. Наглядова рада та правління Ощадбанку висловлюють Ірині Земцовій щиру подяку за багаторічну віддану працю.

______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі