Ольга Байцар відповідатиме за напрям мікро-, малого та середнього бізнесу Ощадбанку

Ольга Байцар відповідатиме за напрям мікро-, малого та середнього бізнесу Ощадбанку
За результатами об’єктивного конкурсу наглядова рада Ощадбанку рішенням від 2 березня 2021 року призначила Ольгу Байцар на посаду члена правління Ощадбанку, відповідального за мікро-, малий та середній бізнес (ММСБ). Вона розпочне роботу на новій посаді 23 березня 2021 року. Контракт розраховано на 5 років.

Вищу освіту Ольга Байцар здобула в Донецькому державному університеті економіки та фінансів. Загальний стаж роботи в банківській сфері – 25 років.

Кар’єра Ольги Байцар почалась у Донецькому відділенні Промінвестбанку. Згодом вона працювала в Першому українському міжнародному банку (ПУМБ) та Райффайзенбанку Україна. Протягом 12 років Ольга посідала керівні посади в OTП банку, зокрема була директором департаменту корпоративних продуктів та сервісів. Останні два з половиною року Ольга Байцар обіймала посаду заступника голови правління – члена правління Акордбанку, де відповідала за розвиток напрямів корпоративного, малого та середнього бізнесу.

Головними завданнями Ольги Байцар на новій посаді будуть посилення позицій Ощадбанку в обслуговуванні представників мікро-, малого та середнього бізнесу та збільшення частки позик для таких клієнтів у загальному кредитному портфелі. Вона має забезпечити активну участь банку в державній програмі підтримки бізнесу «Доступні кредити 5-7-9%». Розвиток напряму ММСБ для Ощаду є пріоритетним.

Повноваження заступника голови правління Андрія Стецевича припиняються з 22 березня 2021 року. Наглядова рада Ощадбанку висловлює йому щиру подяку та бажає успіхів у подальших починаннях.
_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі