Ощадбанк та BookChef вчать українців краще розбиратись у мистецтві

Ощадбанк та BookChef вчать українців краще розбиратись у мистецтві
Завдяки підтримці Ощадбанку видавництво BookChef видало дві популярні у всьому світі книги: «Ключові моменти в мистецтві» Лі Чешира та «Як розглядати картини» Сьюзен Вудфорд. Першу книгу присвячено опису 50 ключових історичних подій у сфері живопису. Друга праця – ґрунтовне дослідження понад сотні визначних картин, яке допоможе навіть непідготовленому читачу стати експертом у сфері образотворчого мистецтва. Обидва видання є бестселерами онлайн-платформи Amazon. Їх уперше перекладено та видано українською мовою.

«Ощадбанк популяризує мистецтво у своїх маркетингових комунікаціях протягом тривалого часу. Особливо це стосується напряму преміум-банкінгу, гаслом якого є вислів «Сучасний банк як мистецтво». Теми сучасного мистецтва ми використали в дизайні нашого сайта для преміум-клієнтів та в оформленні преміум-зон, а репродукція роботи «Кінь. Ніч» Анатолія Криволапа прикрасила платіжні картки Ощадбанку. Новий проект Ощаду з видавництвом BookChef – це спроба наблизити українців до найкращих взірців образотворчого мистецтва, зробити світові шедеври більш зрозумілими для читачів цих книг. До речі, клієнти нашого банку отримують такі книжки разом із преміальними картками», – відзначає Олена Ковальська, директор департаменту маркетингу Ощадбанку.

«Ці книги вирізняються легкою і лаконічною подачею інформації. Вони знайомлять читачів із найвизначнішими подіями, які вплинули на розвиток мистецтва, допомагають побачити те, що найкраще розкриває сенс картини, сприяють розумінню глибинного задуму митця», – розповідає Катерина Дем’янчук, керівник видавництва BookChef.

Про Ощадбанк

Ощадбанк – провідний український універсальний комерційний банк, 100% акцій якого належать державі. Він має найбільш розгалужену мережу установ та надає послуги більш ніж 7 мільйонам клієнтів: фізичним особам, підприємствам малого і середнього бізнесу, а також найбільшим компаніям України приватної та державної форм власності. Протягом п’яти років Ощадбанк очолює рейтинг «50 провідних банків України» від Financial Club.

Про BOOKCHEF

BookChef – видавництво світових бестелерів Ювала Ноя Харарі, Мішель Обами, Камерон Діаз, Білла Клінтона, Іцхака Адізеса, Лю Цисіня та інших відомих авторів. Ми мріємо, щоб важливих книг у вашому житті ставало більше, тому уважно обираємо не лише книжки, а й людей, які над ними працюють. Фантастику перекладають фани жанру, а книги для підприємців редагують фахівці з бізнесу. Лише коли людина живе темою, ви отримуєте глибокий, емоційний і якісний текст. Ми робимо все це, щоб сфокусувати вашу увагу на головному – на відповідях, заради яких ви читаєте наші книги. BookChef — книги, що формують особистість.
________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі