Особливості виробництва зварних несучих конструкцій

Особливості виробництва зварних несучих конструкцій
Сучасна архітектура поєднує в собі споруди різних форм та конструкцій: від типових міських будинків до гігантських нетривіальних споруд аеропортів та музеїв. Але всі будівлі та споруди мають несучі конструктивні елементи, що виступають їх основою та сприймають основні навантаження, які діють на них.

В залежності від архітектурної концепції такі елементи можуть бути виготовлені з бетону, залізобетону, цегли та металу. Й завдяки масовому розповсюдженню зварювальних технологій у наш час все ширше використовуються металічні несучі конструкції. До того ж вони:


відрізняються технологічністю та зручністю в обробці;
придають архітектурної виразності;
дозволяють засклити великі площі;
мають відносно невелику вагу.


Ремонт пошкоджених металевих конструкцій є трудомісткою та дорогою операцією. Й при цьому навіть маленькі дефекти зварного шва можуть привести до появлення різних дефектів та навіть руйнування будівлі. Саме тому для забезпечення якості та надійності виготовлення зварних сталевих конструкцій регулюється ДБН В.2.6-163:2010.

Читать дальше...
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі