Пам’ять SO-DIMM GOODRAM - найкращий вибір для вашого ноутбуку

Пам’ять SO-DIMM GOODRAM - найкращий вибір для вашого ноутбуку
Wilk Elektronik SA, лідер у сфері комп’ютерної пам’яті, оголосив про розширення модельних лінійок модулів пам'яті DIMM та SO-DIMM.

У зв’язку з зростанням зацікавленості виробників комп’ютерів та збірників ПК до сектору ноутбуків, GOODRAM анонсує випуск нових модулів пам’яті SO-DIMM створених для геймінгу та повсякденних задач.


Відчуйте ГРУ


Лінійка SO-DIMM пам’яті IRDM by GOODRAM створена для геймерів та пропонує модулі місткістю 8 та 16 ГБ, з частотою до 3200 МГц, таймінгами CL16-18-18 при напрузі 1,35В. Модулі IRDM з розгінним потенціалом оснащуються індивідуальними радіаторами, які забезпечують компонентам ПК комфортні умови роботи з оптимальним температурним режимом.

Ідеальне рішення

Окрім ігрової пам’яті, GOODRAM запускає нові модулі SO-DIMM створені для повсякденного використання, і не важливо, будуть це робочі завдання, навчання чи розваги. Нові модулі будуть доступні у варіантах на 8 та 16 ГБ, з частотами до 3200 МГц та таймінгами CL22 та малим енергоспоживанням, працюючі з напругою 1.2В.

Світле майбутнє

Європейський виробник також анонсував, шо найближчими тижнями до портфелю (як SO-DIMM, так і DIMM) будуть додані модулі місткістю 32 ГБ, а ігрова лінійка IRDM поповниться модулями з підтримкою вищих частот.

Європейська якість

Модулі пам’яті GOODRAM та IRDM by GOODRAM виробляються у Польщі (Європа) з ретельно відібраних компонентів, та проходять багаторівневе тестування якості. Це дозволяє з впевненістю надавати на всі модулі пам’яті пожиттєву гарантію.
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі