«Параллель» нагородила кращих спортсменів на змаганнях з Drag racing в Краматорську

«Параллель» нагородила кращих спортсменів на змаганнях з Drag racing в Краматорську
25 травня 2019 року в Краматорську відбувся другий етап Чемпіонату Донецької області з Drag racing. Для заїздів було обрано класичний варіант перегонів – дистанція довжиною в 402 метри. Компанія «Параллель» вручила талони на фірмове пальне Perfekt 95 призерам категорії 3.5 Street.

Змагались у швидкості та майстерності 60 пілотів. В середньому від ривкового старту до фінішу автомобілісти долали відстань в 402 метри за 12 секунд і більше.

«Ми очікували, що на заїзди прибудуть майже 100 пілотів. Але погода внесла свої корективи. Через зливу, яка не припинялась в Краматорську до обіду, частина спортсменів не приїхала. За правилами безпеки проводити подібні змагання можна лише на сухій трасі, – розповідає Антон Деменков, представник «Автомобильного клуба «БлекФокс». – Все ж з 14.00, коли погода покращилась, почалися заїзди. І ми визначили переможців в різних категоріях».

Заслужену перемогу в категорії 3.5 Street одержав Єгор Мартиненко, друге місце посів Вадим Щербак, а третє – Станіслав Дубінский. Нагородою для призерів стали паливні талони на Perfekt 95 від компанії «Параллель».
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі