«Параллель» виділяє пальне на боротьбу з пандемією COVID-19

«Параллель» виділяє пальне на боротьбу з пандемією COVID-19
Компанія «Параллель» приєдналася до благодійного проекту Фонду Ріната Ахметова з боротьби із пандемією COVID-19. В рамках проекту у співпраці з регіональними антикризовими штабами «Параллель» надає паливну підтримку державним лікувальним установам Донецької та Луганської області.

«У період пандемії вчасний приїзд лікаря, вчасно привезені ліки і експрес-тести - це не тільки порятунок життя людини, але й запобігання поширенню коронавируса. Ми виділили необхідні ресурси пального для цих цілей і вже передали у лікарні в Маріуполі, Костянтинівці, Курахово, Волновасі, Лисичанську, Сєвєродонецьку, Новопскові та Новоайдарі», - зазначила Світлана Бишова, генеральний директор компанії «Параллель».

Слід зазначити, Рінат Ахметов першим в Україні почав надавати благодійну допомогу державним медичним установам і направив 300 мільйонів гривень на боротьбу з COVID-19, об'єднавши всі ресурси благодійного Фонду та активів SCM для допомоги Україні.

«Фонд Ріната Ахметова у партнерстві з групою компаній SCM робить все, щоб зупинити COVID-19 в Україні та містах присутності підприємств групи. Медикам передаються великі партії обладнання, засобів індивідуального захисту та експрес-тестів. Ще одна важлива потреба – пальне, витрати якого у медичних установах після початку карантину значно зросли», – сказала Наталія Ємченко, член Наглядової ради Фонду Ріната Ахметова.

Фонд Ріната Ахметова вже закупив для всієї країни 300 тисяч експрес-тестів на коронавірус, висококласні апарати штучної вентиляції легень (ШВЛ) SERVO-I UNIVERSAL і SERVO AIR шведського виробництва та кисневі концентратори, а також засоби індивідуального захисту для українських медиків.
____________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі