Перемогти в грі та в житті: Reebok x Assassin's Creed® Вальгалла

Перемогти в грі та в житті: Reebok x Assassin's Creed® Вальгалла
Спільна колекція студії Ubisoft і Reebok, присвячена релізу гри Assassin's Creed® Вальгалла, надійшла в продаж в магазини. Довгоочікувана капсула, натхненна епохою завоювань вікінгів і виконана в кольоровій палітрі північного сяйва, доступна в магазинах бренду з 11 листопада.

У колекцію Reebok x Assassin's Creed Вальгалла увійшли три моделі кросівок в кольорах північного сяйва:

- Zig Kinetica. Відсилаючись до темряви скандинавської ночі і до північного сяйва, Zig Kinetica x ASSASSIN'S CREED Вальгалла отримали чорний верх з формованої сітки в поєднанні з фірмовою зиґзаґоподібною підошвою з технологією повернення енергії смарагдового відтінку. Модель прикрашена зображенням одного з основних символів скандинавської міфології — ворона Синіна, який допомагає головному персонажу Ейворі в його подорожі.

- Club C Revenge. Лаконічне виконання Club C Revenge x ASSASSIN'S CREED Вальгалла виділяється верхом з м'якої замші з вставками чорного і смарагдового кольорів. На п'ятці можна побачити подвійну бойову сокиру, що втілює собою нордичну готовність до всього і є одним з найбільш знакових символів вікінгів.

- Classic Leather Legacy. Classic Leather Legacy x ASSASSIN'S CREED Вальгалла з холодним сірим верхом і акцентами кольору смарагдового моря і смарагдової димки — ідеальний вибір для тих, хто не хоче вибирати між теперішнім і минулим. Тиснений символ ворона на п'ятці ще раз нагадує про особливе значення цих птахів для вікінгів.

У капсулі також представлені дві худі, кепка і шкарпетки в тон. Кожен виріб прикрашено логотипом ASSASSIN'S CREED Вальгалла х Reebok і такими символами скандинавської міфології, як ворони і сокири.

Assassin's Creed® Valhalla вийшла 10 листопада 2020 року на Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation®4, в Epic Games Store і Ubisoft Store на Windows, а також на UPLAY +, сервісі підписки Ubisoft, і в Stadia. Assassin's Creed Valhalla вийде на PlayStation®5 разом з виходом консолі 12 листопада 2020 року.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі