Платежі картками Ощадбанку в Інтернеті стали ще безпечнішими

Платежі картками Ощадбанку в Інтернеті стали ще безпечнішими
Ощадбанк запустив новий стандарт безпеки EMV (Europay, Mastercard та Visa) 3D-Secure 2.0, що значно підвищує безпеку користування платіжними картками Mastercard та Visa в мережі Інтернет.

Перехід на EMV 3DS 2.0 відкриває новий етап розвитку електронної комерції в Ощаді, роблячи онлайн-оплати ще більш зручними й безпечними для клієнтів.

Оновлений протокол 3DS 2.0 має кілька суттєвих переваг порівняно з попередньою версією.

«З цим протоколом можна зручно здійснювати оплату товарів та послуг з різних девайсів (ПК, ноутбуків, планшетів, мобільних телефонів). Система об’єднує та аналізує близько 100 параметрів операції для оцінки ризику шахрайства. За рахунок такого збільшення обсягу даних про покупців протокол допомагає емітентам ефективніше оцінювати ризики під час автентифікації держателів карток і запитувати в них додаткову інформацію тільки за наявності вагомих підстав вважати, що операція може мати ознаки шахрайської. Такий підхід забезпечує легку онлайн-оплату за рахунок скорочення кроків до завершення платежу та підвищений рівень безпеки», – зазначив Антон Тютюн, заступник голови правління Ощадбанку.
__________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі