Понад 1 млн абонентів Київстар отримали 3,5 млн гігабайтів мобільного інтернету без жодних доплат

Понад 1 млн абонентів Київстар отримали 3,5 млн гігабайтів мобільного інтернету без жодних доплат
Понад 1 млн абонентів Київстар скористалися вигідними умовами акції «Вдвічі більше»: подвоїли кількість мегабайтів мобільного інтернету, хвилин для розмов та кількість SMS у своїх тарифах без додаткових оплат.

Протягом першого місяця акції Київстар вже нарахував абонентам:

• 3,5 млн гігабайтів мобільного інтернету;
• 90 млн хвилин для дзвінків на інші мережі та за кордон;
• 29 млн SMS-повідомлень.

Цікаво, що 3,5 млн гігабайтів мобільного інтернету вистачить, наприклад, для безперервного перегляду відео онлайн у високій якості протягом 270 років.

Нагадаємо, що до кінця серпня пропозицією можуть скористатися всі абоненти, які обслуговуються на передплаті, користуються тарифами «Все разом» або контрактними тарифами для фізичних осіб*. Для цього їм достатньо мати оплачений пакет послуг на місяць/4 тижні та ввести короткий код *222#, або зателефонувати за номером 222.

Протягом дня їм буде нарахований другий пакет послуг. Наприклад, абоненти з тарифом «Розваги без меж» отримають додатково 6000 Мб та 60 хвилин для дзвінків на інші мобільні та за кордон.

*Пропозиція не розповсюджується на тарифи для бізнесу та тарифи зі спеціальними умовами: Київстар Комфорт 2018, Професіонал, Дзвінки для батьків, Інтернет для батьків, SIM для пристроїв, Smart SIM.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі