ПриватБанк разом з Міністерством освіти завершили програму повернення коштів за пробне ЗНО

ПриватБанк разом з Міністерством освіти завершили програму повернення коштів за пробне ЗНО
ПриватБанк в синергії з Міністерством освіти завершив програму повернення коштів за пробне ЗНО, яке в червні 2020 проводилось онлайн, а не в навчальних закладах.

Рішення про скасування пробного ЗНО в навчальних закладах уряд ухвалив через зростання кількості хворих на COVID-19, а також вирішив повернути плату за тестування. Кошти були виділені урядом України, а ПриватБанк долучився до цієї важливої програми та безкоштовно провів виплати.

Гроші поверталися з липня по листопад і за цей час повернуто майже 42 мільйони гривень. Залишок коштів 1 грудня банк повернув Міністерству освіти і науки на рахунки Казначейства.

Загалом за виплатами звернулося майже 80% тих, хто реєструвалися в пробному ЗНО 2020, таким чином програмою скористалися більше ніж 171 тисяча клієнтів. Важливо, що робити це могли навіть неповнолітні учасники пробного ЗНО, власники як фізичних, так і віртуальних карток ПриватБанку.

_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі