ПриватБанк видав найбільше пільгових позик аграріям та фермерам

ПриватБанк видав найбільше пільгових позик аграріям та фермерам
ПриватБанк видав найбільше серед українських банків кредитів за програмою державних компенсацій кредитів для агробізнесу. Як повідомили у Мінекономрозвитку, за підсумками 10 місяців 2020 року частка ПриватБанку за програмою кредитування агробізнесу становить 48% .

За даними банку, серед аграріїв, яких обслуговує ПриватБанк, найактивнішими виявилися сільгоспвиробники з Кіровоградщини – вони подали найбільше заявок на компенсації за держпрограмами.

Нагадаємо, для підприємців, що працюють в сфері агро діють програми компенсації відсотків за кредитами (АгроКУБ, кредитні лінії, кредити на купівлю будь-якої техніки, у тому числі імпортного виробництва), за умовами яких позичальник платить ставку від 5% річних. Детальніше про програми компенсацій для агробізнесу можна дізнатися на agro.pb.ua

ПриватБанк долучився до державних програм компенсацій, що працюють в агросекторі, у 2017 році. За підсумками минулого року ПриватБанк став беззаперечним лідером, адже частка банку в подачі заявок на компенсацію за вітчизняну техніку становила 51% від обсягів усіх банків, що беруть участь у програмі.

_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі