ПриватБанк запровадив безкоштовні спецпакети для ІТ-фахівців

ПриватБанк запровадив безкоштовні спецпакети для ІТ-фахівців
ПриватБанк запровадив пакетне обслуговування ІТ-спеціалістів, яке включає нові преміальні пропозиції для клієнтів цього сектору економіки. Відтепер ІТ-фахівці та фрілансери в залежності від щомісячних надходжень можуть отримати один з трьох спеціальних пакетів обслуговування з оформленням преміальних карток.

Зокрема, пакет Visa Signature оформлюється з безкоштовним випуском та обслуговуванням картки, відсутньою комісією за зняття власних коштів у межах України, пакет Platinum - з безкоштовним випуском та обслуговуванням картки, також пропонуються картки Gold.

Картки Platinum та Visa Signature для ІТ-спеціалістів мають усі привілеї преміального обслуговування (персональний банкір, цілодобова підтримка Консьєрж-сервісу, страхування, привілеї у аеропортах та у точках продажів партнерів банку), а також додаткові можливості по рахунку ФОП, такі як безкоштовне проведення платежів до бюджету, проведення платежів з ФОП в інші банки без комісії та безкоштовне розрахунково-касове обслуговування.

___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі