Продукція Групи компаній Olkom займає свою нішу на ринку Кавказького регіону

Продукція Групи компаній Olkom займає свою нішу на ринку Кавказького регіону
Olkom Group, яка виробляє олійно-жирову продукцію і успішно працює на внутрішньому і зовнішньому ринках, активно розвиває потенціал експортних продажів. На даний момент весь асортимент продукції брендів Olkom, Olkom Style і Смачно представлений в рітейлі Азербайджану. З моменту експансії на даний ринок компанія реалізувала 50 тонн продукції.

«Як один із лідерів серед українських виробників масложирової продукції, ми пишаємося можливістю представляти свою продукцію на Азербайджанському ринку. На сьогоднішній день покупці мають можливість купувати наші майонези, соуси, гірчицю, маргарини і соняшникову олію в мережі спеціалізованих магазинів міста Баку, - розповідає Дмитро Усатий, керівник відділу експортних продажів».

Високий інтерес до продукції TM Olkom з боку зарубіжних партнерів обумовлений тим, що вся продукція компанії найвищої якості і відповідає стандартам і нормативам харчової безпеки України, ЄС і США. Починаючи з 2012 року компанія щороку успішно проходить наглядові аудити для підтвердження відповідності вимогам міжнародних стандартів по системі менеджменту якості ISO 9001: 2015 і системи менеджменту безпеки за принципами НАССР - ISO 22000: 2005.

Нагадаємо, що в 2018 році Група компаній Olkom увійшла в трійку лідерів в сегменті жирів і маргаринів спеціального призначення (кондитерські, хлібопекарські, кулінарні, замінники молочного жиру тощо). На даний момент компанія активно розвивається, інвестує у виробництво та інновації, вивчає нові ніші на ринку і пропонує унікальні продукти для своїх клієнтів. Продукція ТМ Olkom вже представлена в країнах регіону MENA, в ряді країн Кавказького регіону, Середньої Азії, Євросоюзі і США, а також в країнах ближнього зарубіжжя.
-----------------

Справка о компании:
-----------------
Olkom Group є одним з лідерів серед олійно-жирових підприємств України. До складу групи компаній входять: ТОВ «Київський маргариновий завод», ПП «Рута-К» і ПрАТ «Київський маргариновий завод».
Компанія виробляє майонез, гірчицю, соняшникову олію, бутербродні і столові маргарини, спеціалізовані маргарини і жири для хлібопекарської, кондитерської та молочної промисловості. Вся продукція Olkom Group відповідає вимогам міжнародних стандартів по системі менеджменту якості ISO 9001: 2015 і системи менеджменту безпеки за принципами НАССР - ISO 22000: 2005.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі