Reebok Nano X1: сенсаційні кросівки для [всього]

Reebok Nano X1: сенсаційні кросівки для [всього]
Reebok показав свої найпрогресивніші і універсальні кросівки серії Reebok Nano, які підходять для будь-яких видів тренувань

Ні сезону без гучних новинок — це про Reebok. А сьогодні бренд здивував новиною, яку готував більше 10 років. Мова йде про довгоочікувані кросівках Reebok Nano X1, розробка яких стала результатом експериментів з технологіями і дизайном з 2010 року.

Модель Nano X1 вперше виходить так далеко за рамки початкового призначення лінійки Nano — бути кращим взуттям для професійних атлетів і інтенсивних крос-функціональних тренувань. Це найуніверсальніші, підтримуючі і стильні кросівки Reebok, які підійдуть для всього. Неважливо, що обираєте ви — бокс, танці, кардіо або силові тренування, вони підтримають будь-які ваші плани.

Якщо ви не можете і дня без руху, то точно оціните в нових Nano X1:

• Легкість: міцний і дихаючий матеріал верху Flexweave Knit — це ще більш м'який і стильний Flexweave для оптимального балансу комфорту і міцності.
• Комфорт: піноматеріал Floatride в підошві створює високоефективну амортизацію для комфорту і функціональності, як у бігових кросівок.
• Універсальність: новий анатомічний дизайн дарує швидкість, стійкість і впевненість при будь-яких рухах.

Ну, а якщо у взутті для вас важливі не тільки технології і комфорт, але і стиль, то модні текстури і актуальні кольори Nano X1 відмінно впишуться в будь-який ваш образ, коли ви на піку фізичних навантажень і коли вирішили пропустити тренування і дати собі час на відпочинок.

Серед героїв глобальної кампанії суперзірка змагального фітнесу Річ Фронінг-молодший, фітнес-інфлюенсери Террон Бекхем, Камілла Костек, баскетболістка Лексі Браун та інші.

Кросівки Reebok Nano X1 вже доступні в магазинах Reebok за ціною 4799 грн.
_________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі