Рейтинг Rocket: найпопулярніша страва 2020

Рейтинг Rocket: найпопулярніша страва 2020

Сервіс доставки їжі та продуктів Rocket продовжує традицію їстівних рейтингів, назвавши найпопулярніші страви у 2020-му році

На карантині українці влаштовували «гастротур» східними кухнями. Так, третьою за кількістю замовлень стравою є велика шаурма з телятиною. Тоді як друге і перше місце рейтингу залишаються за «візиткою» грузинської кухні хінкалі. Їх відмінність полягає виключно в начинці. Українці більше воліють хінкалі з сиром і вершками, ніж зі свининою і яловичиною.

Варто відзначити, що рейтинг складався без урахування страв швидкого харчування. Оскільки на фастфуд припадає більша частина замовлень, в рейтингу брали участь би виключно бургери і картопля фрі.

Але не борошняними єдиними. Про це говорить номінація «Найпопулярніша страва української кухні», де фаворитами є виключно перші страви — борщ і солянка.

Серед напоїв найбільше має попит Coca-Cola. Вона обігнала своїх вічних конкурентів — Pepsi, яким дісталося друге місце рейтингу. Третім за популярністю напоєм є лате.

Крім того, в компанії склали рейтинг найпопулярніших ресторанів 2020-го року, доставку з яких здійснює Rocket. Перше і друге місце залишається за ресторанами швидкого харчування — McDonald's і KFC. На третьому місці розташувалася мережа ресторанів домашньої їжі — «Пузата хата».

Ще з цікавого. У 2020 році Rocket вдалося підключити понад чотири тисячі ресторанів і магазинів. Найбільше замовлення включав в себе 207 порцій, а найважче — важило 29 кг.

У компанії відзначають, що рейтинг не залежить від географії проживання клієнтів. У всіх містах список топових страв виглядає практично ідентично. Виняток становлять тільки міста, в яких немає мережевих закладів фастфуду.

_______________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі