Робочі станції Dell на процесорах Intel® - клієнтські пристрої для створення контенту

Робочі станції Dell на процесорах Intel® - клієнтські пристрої для створення контенту
Компанія Wise IT як Gold Partner компанії Dell представляє робочі станції на процесорах Intel, які оснащені новітніми процесорами, графікою нового покоління, новими можливостями дисплею і збільшеним часом автономної роботи, надають користувачам практично повну свободу для вираження ідей, де б вони не знаходилися - в офісі, вдома або в дорозі.

Розроблені спеціально для творчих професій, для користувачів, яким потрібна екстремально висока продуктивність і надійність, ці потужні системи готові виконувати надресурсомісткі завдання і працювати з графікою, будь то робота над життєво важливим проектом зі сфери охорони здоров'я або відеоредагування блокбастеру.

Лінійки клієнтських пристроїв Dell розділяються відповідно до різних сценаріїв використання. Для кожного профілю передбачений один або кілька продуктів. Особливу категорію становлять пристрої для користувачів, які створюють контент. Це серія Dell Precision - одна з найсильніших в портфоліо компанії.

Створення контенту вимагає дуже потужної апаратної платформи. У лінійці Precision представлені стаціонарні і мобільні робочі станції, а також модель для установки в серверну стійку.

Основна ідея такої графічної станції в тому, що будь-який спеціалізований контент - інженерний, мультимедійний та ін. - створюється за допомогою професійних програмних пакетів, напр. Autodesk або Siemens, яке може коштувати набагато дорожче самого обладнання, на якому воно працює. Можливості такого ПЗ повинні бути розкриті в повній мірі.

Наші фахівці завжди готові відповісти на ваші запитання, допоможуть підібрати необхідне обладнання і налаштувати його під ваші потреби.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі