Сервіс Zakaz.ua запустив доставку продуктів з гіпермаркету Ашан в Одесі

Сервіс Zakaz.ua запустив доставку продуктів з гіпермаркету Ашан в Одесі
На Auchan.zakaz.ua в Одесі можна замовити більш ніж 20 000 товарів онлайн

З 12 червня для жителів Одеси з'явилася можливість замовлення продуктів із мережі гіпермаркетів Ашан через сервіс Zakaz.ua. Одеса стала четвертим містом після Києва, Львова та Дніпра, в якому можна замовити з доставкою не тільки продовольчі товари, але й непродуктову групу: товари для літнього відпочинку, іграшки, домашній текстиль, канцтовари та ін. Загальна кількість SKU у курортному місті склала більш ніж 20 000 найменувань.

Стандартна вартість доставки у межах міста - від 49 грн загальною вагою до 30 кг. Доставка у передмістя (Таїрове, Усатове, Нерубайське, Велика Балка, Корсунці, Ілічанка, Червоносілка й Олександрівка) стартує від 69 грн.
Але для нових клієнтів Zakaz.ua та Ашан обіцяють безкоштовну доставку на перші 2 замовлення, незалежно від зони.

На Auchan.zakaz.ua в Одесі доставка до дверей здійснюється у межах 3-годинних слотів з 10:00 до 22:00. Для доставки день-у-день в межах міста замовлення можна оформити до 16:00.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі