Singapore Airlines відкриває електронну бібліотеку для всіх клієнтів

Singapore Airlines відкриває електронну бібліотеку для всіх клієнтів
Клієнти, знаходячись дома, можуть отримати доступ до понад 150 видань безкоштовно через мобільний додаток SingaporeAir

Singapore Airlines (Сінгапурські Авіалінії) надали доступ до своєї великої електронної бібліотеки для всіх клієнтів через мобільний додаток SingaporeAir у відповідь на пандемію Covid-19. Ця ініціатива дозволяє клієнтам безкоштовно завантажувати понад 150 міжнародних газет, журналів та інших матеріалів для читання на свої мобільні пристрої, де завгодно та коли завгодно. Раніше ці видання були доступні лише клієнтам за 48 годин до вильоту та 30 днів після вильоту рейсу.

Електронна бібліотека призначена для задоволення широкого кола інтересів, тому включає відомі публікації, що висвітлюють різноманітні теми: спорт, дозвілля, технології та політику. Особливий інтерес під час поточної ситуації у всьому світі може виникнути до журналів з темами, що цікавлять чоловіків, жіночих журналів, публікацій про садівництво, харчові продукти та рецепти, а також до статей, пов’язаних зі зміцненням здоров’я, що їх налічує бібліотека понад 40.

Наприклад, контент щодо оздоровлення включає думку експертів на такі теми, як:

● Способи зняття стресу
● Медитація
● Здорове харчування, включаючи рецепти
● Поради щодо спортивних вправ

Крім того, вміст електронної бібліотеки ідеально підходить для тих, хто вивчає іноземну мову, або прагне покращити або зберегти свої мовні навички протягом цього часу. Матеріали доступні не тільки англійською мовою, але є багато публікацій більш ніж 10 міжнародними мовами, включаючи китайську, французьку, німецьку, італійську, японську, російську та іспанську.

Клієнти можуть безкоштовно завантажувати необмежені публікації в електронну бібліотеку до 30 червня 2020 року, при цьому вміст регулярно оновлюється, щоб забезпечити доступність останніх видань. Після 30 червня 2020 року користувачі мобільного додатку SingaporeAir можуть продовжувати насолоджуватися будь-якими вже завантаженими публікаціями.

Мобільний додаток SingaporeAir доступний безкоштовно через Apple App Store або Google Play. Відео про те, як отримати доступ до вмісту електронної бібліотеки, можна знайти на facebook.com/SingaporeAir.

* * *


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі