Скасування рейсів в/із Тель-Авіва

Скасування рейсів в/із Тель-Авіва
Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» інформує, що відповідно до NOTAM, виданого авіаційною владою Ізраїлю, а також з метою забезпечення безпеки пасажирів та екіпажу, рейси МАУ, що прямують до / з TLV: PS778 / PS1777 14 травня скасовано.

Пасажирів просять уважно стежити за оновленням інформації на сайті авіакомпанії, а також на сайтах аеропорту «Бориспіль» та аеропорту Бен Гуріон.

У разі появи нової інформації пасажирів буде також проінформовано шляхом направлення інформації на електронну пошту, яку вони вказали під час бронювання або купівлі квитка.

Безпека пасажирів та екіпажів є першим пріоритетом авіакомпанії МАУ. Тому рішення щодо здійснення рейсів буде переглядатися кожні 24 години із урахуванням наявності або відсутності обмежень для здійснення польотів до аеропорту ТLV.

Для квитків з фактично відміненими рейсами можливі наступні дії:

- Зміна дати подорожі на рейси МАУ без оплати штрафу і доплати по тарифу в оригінальному класі протягом терміну дії квитка, за умови зняття обмежень аеропортом.
- Обмін квитка на промокод з додатковим бонусом 25% на сайті МАУ
- Повернення коштів

Також, нагадуємо, що з метою забезпечення безпеки пасажирів та екіпажу, рейси від 13.05 за маршрутом Київ-Тель-Авів-Київ також були скасовані.

______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі