SkyUp Airlines відновлює рейси до Одеси, Тбілісі та Батумі

SkyUp Airlines відновлює рейси до Одеси, Тбілісі та Батумі
Українська лоукост-авіакомпанія SkyUp Airlines відновлює перельоти за трьома напрямками з Харкова. Два з них — до Грузії, яка з 1 березня дозволила українцям в’їзд з туристичною метою.

27 квітня відновлюються прямі рейси в Тбілісі. Вони виконуватимуться двічі на тиждень, щовівторка та щоп’ятниці, час подорожі становить 3 години. Вартість квитків в один бік без урахування багажу починається від 2 137 гривень.

27 травня відкриються рейси в Одесу. Вони виконуватимуться чотири рази на тиждень, тривалість польоту — 1 година 20 хвилин. Вартість починається від 605 гривень.

Наступного дня, 28 травня, відкриються перельоти в Батумі. Вони доступні щопонеділка та щоп’ятниці. Тривалість шляху становить 2 години 30 хвилин. Вартість в один бік без урахування багажу стартує від 2 276 гривень.

В’їзд до Грузії можливий за наявності негативного ПЛР-тесту на COVID-19.

У квітні-травні SkyUp Airlines також планує відновити рейси до Барселони (Іспанія), Бургаса (Болгарія), Праги (Чехія) та Ріміні (Італія). Окрім цього, компанія оголосила про відкриття нових напрямків. Харківський аеропорт очікує запуску рейсів до Братислави (Словаччина), Ларнаки (Кіпр), Родосу, Іракліона, (Греція) Тирани (Албанія) та Тівата (Чорногорія).

Довідкова інформація
Міжнародний аеропорт «Харків» — один з ключових інфраструктурних об'єктів Харкова. Інвестиції в його реконструкцію було надано групою компаній DCH Олександра Ярославського в рамках підготовки ключових інфраструктурних об'єктів «першої столиці» до проведення Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році (Євро-2012). Інвестиції бізнесмена в проект, включаючи будівництво нового аеровокзального комплексу та реконструкцію старого, склали понад 107 млн доларів. Держава інвестувала порівнянну суму в реконструкцію належного йому аеродрому. Серед авіакомпаній, що здійснюють регулярні міжнародні авіарейси з Харкова, лідери міжнародних пасажирських авіаперевезень — Wizz Air, Turkish Airlines, Pegasus Airlines, LOT Polish Airlines, SkyUp Airlines, МАУ і багато інших.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі