Співробітники «Параллелі» стали донорами крові напередодні новорічних свят

Співробітники «Параллелі» стали донорами крові напередодні новорічних свят
У 2020 році в компанії «Параллель» стартував корпоративний донорський рух. Кожні три місяці співробітники центрального офісу «Параллелі» здавали кров на потреби лікувальних установ Запоріжжя. За рік їх донації допомогли зберегти життя десятків дорослих і дітей.

Напередодні новорічних свят донори «Параллелі» знову вирушили у Запорізьку обласну клінічну лікарню, щоб люди, які потрапили у біду, не залишилися без життєво необхідних переливань крові, щоб мамам не доводилося в розпачі шукати платних донорів для дітей, а лікарям - вирішувати, кому перелити кров, а кому - ні. Для когось саме донорська кров - найкращий подарунок до Нового року.

«У передноворічний період загострюється проблема нестачі донорської крові, а кров хворим потрібна завжди. Тому ми зробили заходи зі здачі крові регулярною доброю традицією для нашої компанії», - розповіла Світлана Бишова, генеральний директор компанії «Параллель».

_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі