Сучасні умови ринку - це екологічне пакування!

Сучасні умови ринку - це екологічне пакування!
Грунтуючись на сучасних тенденціях, ПАТ «ЖЦПК» відновив виробництво яєчних лотків в оновленому форматі на сучасному автоматичному обладнанні з продуктивністю близько 50 млн. шт в рік.

ЕКО свідомість професіоналів Жидачівського целюлозно-паперового комбінату (ПАТ «ЖЦПК») знайшла своє відображення в нових виробах.

В результаті спільних зусиль в листопаді 2020 року на Жидачівському комбінаті стартувала унікальна розробка яєчного лотока «EggHOME». Завдяки конструктивним особливостям виробничої лінії була досягнута міцність і жорсткість лотока.

Сформована комплексна та вигідна пропозиція для надійного пакування і транспортування яєць: лотки на 30 яєць розміщені в спеціально розробленому гофроящику.

Виробництво ПАТ «ЖЦПК» повністю екологічне, яєчні лотки виробляються з ЕКО сировини і відрізняються гігроскопічністю, повітропроникністю, міцністю і простотою утилізації.

Данний проект полягає у розширенні власних можливостей та створенню нових робочих місць на комбінаті, що благотворно позначається для всього регіону.

Жидачівський комбінат запрошує до співпраці фермерські господарства та птахофабрики.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі