TAP Air Portugal - Азорські острови (PDL) від USD 396

TAP Air Portugal - Азорські острови (PDL) від USD 396
Екзотичні Азорські острови з TAP Air Portugal.

Вартість авіаквитків з Києва в Понта-Делгада (PDL) від USD 396

(Економ клас O) - всі збори включені.

У вартість включено одне місце багажу до 23кг, безкоштовне харчування на рейсах TAP та вибір місця.

Азорські острови - мальовничий архіпелаг в північній частині Атлантичного океану, що складається з дев'яти зелених островів. Азорські острови належать Португалії і лежать на широті міста Лісабон між Європою і Північною Америкою. Вони віддалені на 1460 км від Португалії і 3900 км від Нью-Йорка і володіють статусом найзахіднішої точки Європейського континенту. Архіпелаг з'явився в результаті вулканічної активності, на ньому знаходиться 1766 вулканів, 9 з яких - діючі.

Про авіакомпанію TAP Air Portugal

Авіакомпанія TAP Air Portugal є провідним авіаперевізником Португалії. З 2005 року входить в глобальний альянс авіакомпаній Star Alliance, пропонуючи своїм клієнтам перельоти по всьому світу. Авіакомпанія була заснована в 1945 році, і 14 березня 2015 року перевізник відзначив свій 70-річний ювілей. Аеропорт Лісабона, де базується TAP Air Portugal, є ключовим європейським хабом, з якого здійснюються рейси в Африку, Північну, Центральну і Південну Америку. Авіакомпанія займає лідируючі позиції на європейському ринку щодо перельотів до Бразилії. На даний момент маршрутна мережа перевізника охоплює 83 напрямки в 35 країнах по всьому світу. В середньому TAP Air Portugal виконує близько 2500 рейсів на тиждень. Флот авіакомпанії складається з 78 сучасних літаків концерну Airbus. Дочірня авіакомпанія TAP Express виконує регіональні рейси і має в своєму розпорядженні флот з 21 повітряного судна.
___________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі