Turkish Airlines відновила перельоти з Харкова

Turkish Airlines відновила перельоти з Харкова
2 серпня турецька авіакомпанія Turkish Airlines після карантинної перерви відновила регулярні перельоти Харків-Стамбул. Відтепер вони виконуються чотири рази на тиждень: щопонеділка, щосереди, щоп’ятниці й щонеділі.

Вартість квитків в обидва боки починається від 3 899 гривень з багажем. Ціна актуальна на момент публікації. Придбати квитки можна на сайті авіакомпанії, сайті аеропорту і забронювати в авіакасах за номером 0 800 303 803.

Розклад рейсів авіакомпанія склала так, щоб запропонувати пасажирам зручні стикування з перельотами в курортні міста Туреччини — Даламан, Анталію, Бодрум, Ізмір і Аланію. Час між рейсами складає від 1 години 40 хвилин до 4,5 годин. Також в аеропорті Стамбула доступні зручні стикування з літаками, що прямують до США та багатьох інших країн світу.

Нагадаємо, Туреччина приймає пасажирів з України без тестування й обсервації. Після повернення додому українським громадянам самоізоляція також не потрібна.

Окрім рейсів Харків-Стамбул від Turkish Airlines, з Міжнародного аеропорту «Харків» доступні чартерні перельоти до Анталії, Бодрума і Даламана, а також рейси до іншого аеропорту Стамбула, імені Сабіхи Гекчен, від іншого перевізника — Pegasus Airlines.

Довідкова інформація
Міжнародний аеропорт «Харків» — один з ключових інфраструктурних об'єктів Харкова. Інвестиції в його реконструкцію було надано групою компаній DCH Олександра Ярославського в рамках підготовки ключових інфраструктурних об'єктів «першої столиці» до проведення Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році (Євро-2012). Інвестиції бізнесмена в проект, включаючи будівництво нового аеровокзального комплексу та реконструкцію старого, склали понад 107 млн доларів. Держава інвестувала порівнянну суму в реконструкцію належного йому аеродрому. Серед авіакомпаній, що здійснюють регулярні міжнародні авіарейси з Харкова, лідери міжнародних пасажирських авіаперевезень — Wizz Air, Turkish Airlines, Pegasus Airlines, LOT Polish Airlines, SkyUp Airlines, МАУ і багато інших.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі