У Єгипті з'явилися нові українські трамваї

У Єгипті з'явилися нові українські трамваї
У північному єгипетському місті Александрія представили останнім сім з 15 нових трамваїв українського виробництва.

Як повідомляє Egypt Independent, голова Управління громадського транспорту Олександрії Мохамед Закарія розповів, що загальна кількість замовлених і вироблених в Україні трамваїв становить 15. Про це пише Суспільне.

Він додав, що до січня 2020 року були введені в експлуатацію вісім трамваїв, тоді як нині в експлуатацію вводять інші сім трамваїв. Проїзд у них коштуватиме 5 єгипетських фунтів, що складає майже 9 гривень. Водночас подорожі деякими маршрутами складатимуть 7 фунтів — 12,5 гривень.

Трамваї українського виробництва оснащені кондиціонерами, мають скляні вікна й систему безпеки пасажирів, що запобігає відкриванню дверей до повної зупинки транспортного засобу. Трамваї обладнані системою пожежної сигналізації та спроєктовані так, щоб не рухатися, поки пасажири не вийдуть з вагона, не почнеться посадка і не закриються двері.

Трамваї також оснащені звуковими й візуальними повідомленнями для пасажирів про наступну станцію й звуковим попередженням для пасажирів про закриття дверей, а також внутрішнім радіоприймачем для зв'язку між водієм, кондуктором та пасажирами під час надзвичайної ситуації та зовнішнім радіоприймачем для оголошення на різних станціях.

Колеса також оснащені гнучкою гумовою системою, щоб трамвайні вагони залишалися відносно тихими під час руху, а пасажири могли переглядати інформацію про зупинки й маршрутах на електронній панелі приладів всередині й зовні трамвая. За словами Закарія, трамваї можуть проїхати без електричного струму до 1,5 км.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі