У Харкові відбудеться фестиваль креативних індустрій Create Kharkiv Business Education 2021

У Харкові відбудеться фестиваль креативних індустрій Create Kharkiv Business Education 2021
Весняний фестиваль креативних індустрій Create Kharkiv Business Education 2021 для представників бізнесу, творців, харків'ян та гостей міста відбудеться 9-10 квітня в Promodo Hub (вул. Отакара Яроша, 18).

На гостей заходу чекатиме неймовірно насичена та цікава програма. Виступи експертів та панельні дискусії: культура, мистецтво, музика, шоу бізнес, fashion, кіберспорт, блогінг, цифрові технології, реклама, тощо.

В перший день фестивалю заплановані виступи надихаючих спікерів творчих професій на теми: “Чи змінює творчість світ?”, “Якою буде культура творчості після пандемії?”, “Як віртуальні реалії можуть змінити креативні індустрії?”. Фестиваль відкриває нові можливості для представників творчих професій, які саме зараз, в період пандемії як ніколи потребують підтримки. Цей захід згуртовує та мотивує прогресивних творчих харків'ян, бізнес, молодь створювати нові неймовірні та значущі проекти, які визначають імідж Харкова, як одного з найпрогресивніших культурних міст України.

Фокус уваги у другий день фестивалю буде сконцентровано здебільшого на digital напрямок розвитку креативних індустрій та бізнесу. Конференція InstaBoom 4.0 по просуванню в соціальних мережах Instagram, Youtube, TikTok стане для блогерів та лідерів думок, фахівців в сфері digital і media, творчих особистостей, підприємців і стартаперів інтенсивним практичним тренінгом, що допоможе реалізувати себе в соціальних мережах та монетизувати свій талант.

Після активних тренінгів на відвідувачів заходу чекатиме fashion показ від харківських дизайнерів за участю блогерів.

Впродовж двох днів фестивалю буде функціонувати арт-простір: картини, скульптури, фотозона, DJ-сет та виступ камерного оркестру і обов'язково цікавий нетворкінг.

Офіційне відкриття 9 квітня о 13:00. Детатальна інформація на сайті Управління: https://create.kharkiv.ua

До участі у фестивалі запрошуються представники креативної індустрії, бізнесу, експерти моди і стилю, а також всі бажаючі. Приєднатися до події можна буде, в тому числі, онлайн на youtube каналі Create Kharkiv.

Для участі у фестивалі необхідно зареєструватися, перейшовши за посиланням: https://tinyurl.com/yenj3a
Кількість місць обмежена!

Фестиваль організований Управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проектів Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради під патронатом секретаря Харківської міської ради Ігоря Терехова.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі