У Харкові відбудеться Фестиваль креативних індустрій CreateKharkivFest

У Харкові відбудеться Фестиваль креативних індустрій CreateKharkivFest
Масштабний дводенний захід проходитиме 17 липня в Колонній залі Північного корпусу Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна та 18 липня на території Ботанічного саду університету. Побачити всі події можна буде в онлайн-режимі.

Фестиваль креативних індустрій продемонструє перетин та інтеграцію різних сфер життя нашого міста, можливості розвитку творчого потенціалу його представників. Показати ресурси та тренди культурного майбутнього міста в поєднанні творчості та інновацій – особливо важливо під час пандемії COVID-19. Проблеми, з якими стикаються представники креативної індустрії, набули зараз нового характеру та інших кутів огляду.

«KharkivSTARTegy 2030» - стратегія міста, наша дорожня карта, що зараз формується командою CreateKharkiv, передбачає активні дії щодо підтримки креативних індустрій. Ми об'єднуємо та зміцнюємо культурні центри і традиції саме в Харкові, задля підтримки митців та бізнесу пов’язаного з творчістю. Запрошуємо вас на CreateKharkivFest до обговорення майбутнього культури та іміджу міста», – зазначила Вікторія Грецька-Миргородська, начальник Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради.

Усі бажаючі можуть взяти участь у фестивалі онлайн. Для цього працюватиме Telegram-канал @LetsCreateKharkiv, де можна поставити питання або лишити коментарі. Прямі ефіри можна буде побачити на Youtube каналі CreateKharkiv.

У програмі фестивалю – дискусійні панелі із зарубіжними гостями, відомими харків’янами, підписання меморандуму щодо наміру створення Кластеру Креативних Індустрій, посадка дерева-символа креативних індустрій, Fashion-покази під DJ Stream, "Світові мюзікли" у виконанні симфонічного оркестру, хору та солістів ХНАТОБ.

Мета фестивалю - формування і розвиток сектора креативних індустрій, підняття загальної частки креативних індустрій міста у ВВП держави та залучення інвестицій для всебічної підтримки проектів у цій сфері.

Захід організовано Управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради за підтримки Харківського міського голови Геннадія Кернеса. Партнерами є Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна та група компаній DCH.

Детальна програма фестивалю на сайті https://create.kharkov.ua

Create Yourself! Create Your City!


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі