У Києві висадять 100 тисяч тюльпанів, подарованих Королівством Нідерланди

У Києві висадять 100 тисяч тюльпанів, подарованих Королівством Нідерланди
Це подарунок Королівства Нідерланди в рамках спільного українсько-нідерландського культурного проекту «Фестиваль тюльпанів» та з нагоди 30-річчя Незалежності України.

27 листопада об 11.00 біля будівлі Міністерства закордонних справ України (клумба та смуга біля Свято-Михайлівського собору) відбудеться висадження квітів. Також частина квітів висаджується на Майдані Незалежності.

Захід проводиться з ініціативи Почесного консула України у м. Амстердам Еміля ле Севрена Жакета та за підтримки Надзвичайного та Повноважного Посла України в Нідерландах Всеволода Ченцова. Партнером проекту виступили Міжнародні авіалінії України, що забезпечили транспортування посадкового матеріалу з Нідерландів в Україну.

«Для нас, як для авіакомпанії, надзвичайно важливо робити далеке ближчим, тим самим поєднувати різні світи та втілювати бажання. Ми щиро пишаємося тим, що змогли стати частиною цього красивого проєкту» - відзначив віце-президент з комерції МАУ, Сергій Фоменко.

До участі в заході запрошені:

Почесний консул України у м. Амстердам Еміль де Севрен Жакет;

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Харченко;

Заступник директора департаменту міжнародного права Міністерства закордонних справ України Сергій Устименко;

віце-президент з комерції Міжнародних авіаліній України.

Також завпрошений генеральний директор КО «Київзеленбуд» Олексій Король.

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 202-74-61, 202-74-26.

Акредитуватися журналісти також можуть, надіславши листа з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: uizdpi@gmail.com (у темі листа обов’язково зазначити назву події).


ПЛАН ЗАХОДУ:

10.55 – прибуття офіційних осіб, підготовка до початку.

11.00 – вітальні слова почесних гостей: Вітальні слова у порядку, що відображений у списку запрошених.

11.20 – висадження тюльпанів (координує «Київзеленбуд»).

_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі