У Києві запустився сервіс Wouch - агрегатор ваучерів формату "1+1" в закладах

У Києві запустився сервіс Wouch - агрегатор ваучерів формату
У розвиток компанії в Україні планують вкласти 30 млн грн

29 липня 2020 р в Києві почав роботу сервіс нового для України формату - агрегатор спеціальних пропозицій від ресторанів, барів, салонів краси та інших компаній, які пропонують +1 безкоштовну послугу для жителів міста. Це додаток, який можна завантажити безкоштовно.

ІДЕЯ ТА ВЛАСНИКИ

Прабатьком додатку Wouch став сервіс The Entertainer, який більше 6 років працює на ринку ОАЕ і має 1 млн активних користувачів.

Власники проекту - інвестори з Еміратів, у яких в портфелі декілька IT-проектів на Близькому Сході. Сервіс WOUCH! для інвесторів - пілотний проект в Україні. У планах власників - охопити всі великі міста України, а протягом року запустити додаток в декількох країнах Східної Європи.

БІЗНЕС-МОДЕЛЬ

Особливістю програми Wouch є те, що сервіс доступний у форматі передплати (на 1 або 3 місяці), за період дії якої можна використовувати всі доступні ваучери від закладів в необмеженій кількості. Наприклад, +1 безкоштовна страва з основного меню, +1 абонемент в спортзал, +1 послуга масажу або ж +1 квиток в зоопарк. Компанії з ваучерами згруповані за розділами: Ресторани, Краса, Розваги, Сервіси і Шопінг. На старті відкриті 3 перших розділи.

Щоб активувати ваучер "1 + 1" та отримати другу безкоштовну страву або послугу треба:

Вибрати заклад
Під час відвідування сказати адміністратору / офіціантові, що у вас є ваучер
Адміністратор вводить пін-код і ваучер активується


Передплачуючи місяць користування сервісом, клієнт отримує ексклюзивні ваучери в форматі "1+1" у всіх закладах-партнерах. Це означає, що купуючи страву в ресторані або обслуговуючись в салоні краси, другу послугу можна отримати безкоштовно, якщо пред'явити ваучер в додатку.

КОМПАНІЇ-ПАРТНЕРИ

На момент запуску в додатку активні понад 400 ваучерів від 120 компаній з пропозиціями "2 за ціною 1", "послуга в подарунок", "ексклюзивна знижка". Кожного дня додаються від 5 до 10 партнерів.

У списку компаній також доступні ваучери від ресторанів Mafia (друга піца та рол в подарунок), Tiesto Grill, BAO, NAM, Файна Фамілія, Mira Cafe, KAMA, Cливки общества і навіть City Beach Club, який дає безкоштовні алкогольні напої при оренді шезлонгів.

Владислав Сень, СЕО сервісу WOUCH:

"На українському ринку немає компаній, які б працювали в подібному форматі. Наш додаток - це бібліотека "плюшок" для молодого і активного киянина, який хоче і готовий отримувати більше. Вартість однієї щомісячної передплати окупається в момент використання першого ж ваучера.

Наша місія - допомагати закладам залучати нових клієнтів, які залишаться з ними надовго (при цьому всі витрати на рекламу ми беремо на себе), а жителям міста - досліджувати нові цікаві місця і отримувати більше послуг за ті самі гроші. "

На старті сервіс додає партнерів безкоштовно. Ніяких абонплат або комісій немає. Заявки приймаються від компаній в сферах HORECA / Beauty & SPA / ENTERTAINMENT / HOSPITALITY / RETAIL, в тому числі від сервісів з різного роду послугами: хімчистки, автомийки, СТО, сервісні центри та ін. Залишити заявку можна на сайті http://partners. wouch.com.ua/

До кінця року сервіс планує запуститися також в Дніпрі, Харкові, Львові та Одесі.

МОНЕТИЗАЦІЯ

Ціна за щомісячну передплату в додатку стартує від 59 грн на місяць. Але є і безкоштовний тестовий період - можливість використати 3 будь-яких ваучери протягом 14 днів з моменту реєстрації. Без доплат і будь-яких списань.

За допомогою промокоду wouch2020 (діє до 10.08.20), можна підключити безкоштовну передплату на 30 днів і оцінити зручність сервісу.

До кінця року проект планує запуститися в Дніпрі, Харкові, Львові та Одесі.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі