«Укроборонпром» припинить існування у 2021 році

«Укроборонпром» припинить існування у 2021 році
Державний концерн «Укроборонпром» припинить своє існування з наступного року. Замість нього створять нові холдонгові компанії. Про це у четвер, 3 грудня, повідомив під час прес-конференції новопризначений директор концерну Юрій Гусєв, передає Zaxid.net з посиланням на «Українську правду».

«Планується, що наступного року "Укроборонпром" припинить своє існування», – заявив він.

Натомість створять нові холдингові компанії, які працюватимуть за принципами корпоративного управління та прозорості. За словами Гусєва, це забезпечить уникнення будь-яких корупційних та інших ризиків. Утім, він не зазначив, чи будуть це приватні чи державні компанії.

Завдання трансформувати «Укроборонпром» поставив новому керівнику Володимир Зеленський, пише «Укрінформ». Нові холдинги, як запевняє Гусєв, постачатимуть Збройним силам України якісну військову техніку та озброєння.

Нагадаємо, що 3 грудня Зеленський призначив колишнього голову Херсонської ОДА Юрія Гусєва генеральним директором державного концерну «Укроборонпром».

На цій посаді він замінив Ігоря Фоменка, який виконував обов’язки директора концерну після звільнення Айвараса Абромавичуса.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі