Урочисте завершення першого воркшопу з креативних індустрій Create Kharkiv Workshop

Урочисте завершення першого воркшопу з креативних індустрій Create Kharkiv Workshop
Вчора, 8 червня, відбулося урочисте завершення першого воркшопу з креативних індустрій Create Kharkiv Workshop.

Подія проходила у муніципальному стартап центрі. Під час заходу учасники захищали свої проекти, які вони розробляли протягом курсу та за результатами захисту отримали сертифікати про проходження навчання. Зараз усі слухачі планують впроваджувати отриманні знання на практиці.

Під час курсу учасники мали можливість отримати знання з управління персоналом, маркетингу, продажів, фінансів, проектного менеджменту, освітніх методологій, піару з акцентом на використання у сфері креативного бізнесу. Навчання безкоштовне. Навчання проводилося на базі All Stars Dance Centre. Проект направлений на підтримку представників креативних індустрій, навчання менеджерів та команди, з метою надання інструментів виживання у креативній сфері під час карантинного періоду.

Заняття орієнтовані на художні студії, школи балету, студії дизайну, архітектури, танцювальні школи, музичні студії, мовні школи, вокальні студії, школи акторської майстерності, центри розвитку для дітей, музичні студії, центри розваги для дітей та будь-які інші творчі центри.

Проект було реалізовано Управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проектів під патронатом секретаря Харківської міської ради Ігоря Терехова.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі