V МІЖНАРОДНА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВИСТАВКА ГІРНИЧОДОБУВНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ MINING & MINERALS EXPO - 2020

V МІЖНАРОДНА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВИСТАВКА ГІРНИЧОДОБУВНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ MINING & MINERALS EXPO - 2020

Україна має величезні запаси різноманітних мінеральних ресурсів, за об'ємами багатьох з них наша країна посідає провідні місця в Європі і світі. У гірничодобувній галузі України, за даними Державної служби геології та надр України, працює понад дві тисячі видобувних та переробних підприємств.

В той же час, велика частина розвіданих запасів залишаються промислово неосвоєними, по деяким ресурсам цей показник сягає 60%, що становить значний потенціал розвитку гірничої галузі і економічного розвитку країни в цілому. Сприяти реалізації цього потенціалу покликано проведення V Міжнародної спеціалізованої виставки гірничодобувної промисловості Mining & Minerals Expo.

В сучасних умовах стрімкого інноваційного розвитку засобів промислового виробництва і підвищення вимог світових стандартів промислової та екологічної безпеки, виставка Mining & Minerals Expo має стати дієвим маркетинговим інструментом технологічного і технічного оновлення гірничодобувної галузі України, інтенсифікації видобутку корисних копалин, росту об'ємів гірничого виробництва, підвищенню якості продукції.

Іншим важливим завданням виставки Mining & Minerals Expo є розвиток і реалізація експортного потенціалу українських підприємств, що спеціалізуються на ринку гірничого обладнання і технологій, через залучення до відвідування виставки іноземних торговельних делегацій за сприяння профільних державних органів влади.

Виставка проходить у рамках ХVIII Міжнародного форуму «Паливно‑енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє».
Формат Форуму:
- Галузева експозиція провідних державних підприємств «ПЕК України»,
- XVIII Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості - 2020»,
- V Міжнародна спеціалізована виставка «Нафтогазекспо - 2020»,
- V Міжнародна спеціалізована виставка гірничодобувної промисловості «Mining & Minerals Expo - 2020»,
- Ділова програма.

Запрошуємо до участі в V Міжнародній спеціалізованій виставці гірничодобувної промисловості Mining & Minerals Expo, яка є найбільш ефективним бізнес‑майданчиком для промоції гірничих технологій та обладнання і стимулювання зростання продажів вашої продукції.

Місце проведення:
Україна, м. Київ, Міжнародний виставковий центр,
Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна»

Контакти:
тел./факс: +38 (044) 201-11-67, 201-11-57, 201-11-78
e-mail:
lyudmila@iec-expo.com.ua, energoprom@iec-expo.com.ua

_____________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі