В Україні з'явився зручний сервіс переказу грошей із-за кордону онлайн

В Україні з'явився зручний сервіс переказу грошей із-за кордону онлайн
За даними Мінсоцполітики України, за кордоном працює від 7 до 9 млн українців, з яких близько 3,2 млн – на постійній основі. Більшість з них, побоюючись високих комісій і не бажаючи витрачати багато часу на грошові перекази, вважає за краще перевозити зароблені гроші в Україну готівкою.

Вплинути на ситуацію може онлайн-сервіс Portmone.com, який спільно з Visa та АТ “Альфа-Банк” запустив зручну, а головне – доступну і надійну послугу міжнародних онлайн-переказів. Тепер власники іноземних карток Visa можуть легко переказувати гроші на картки будь-яких українських банків, і вони приходять на рахунок протягом декількох хвилин.

Переказати гроші можна з Австрії, Польщі, Німеччини, Франції, Чехії, Румунії, Словаччини, Болгарії, Бельгії, Греції, Італії, Словенії, Угорщини та Португалії. При цьому в Portmone.com вже працюють над тим, щоб розширити цей список.

До 13 січня 2020 р. комісія за перекази відсутня. Тому не варто втрачати можливість заощадити і особисто переконатися у зручності, простоті і безпеці сервісу.

Як скористатися послугою?

Щоб скористатися послугою, необхідно перейти на сторінку грошових переказів і виконати кілька простих дій:

Заповнити дані відправника (реквізити картки, ім'я, прізвище, телефон і email);
Вказати номер картки, ім'я, прізвище та телефон одержувача;
Прийняти офіційні правила використання сервісу і політику конфіденційності;
Підтвердити переказ.

Для зручності користувачів вводити ім'я та прізвище відправника / одержувача можна як кирилицею, так і латиницею.

Виконати грошовий переказ із-за кордону в Україну можна на сайті portmone.com з будь-якого комп'ютера або мобільного пристрою. Найближчим часом послуга стане доступна також для користувачів мобільного додатку Portmone.com.
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі