Високопродуктивна графіка AMD Radeon буде використана в робочих станціях Mac Pro

Високопродуктивна графіка AMD Radeon буде використана в робочих станціях Mac Pro
Компанія AMD (NASDAQ: AMD) оголосила про те, що відеокарти AMD Radeon™ Pro Vega II будуть доступні для нових робочих станцій Mac Pro. Виготовлені за передовим 7-нм техпроцесом, графічні процесори AMD Radeon™ Pro Vega II забезпечують неймовірний рівень продуктивності для виконання завдань, що вимагають інтенсивних навантажень, у тому числі рендерингу, програвання відео з роздільною здатністю 8К і створення відеоефектів, а також підтримки інших робочих процесів, пов'язаних зі створенням висококласного контенту.

Розширюючи сімейство 7-нм графічних процесорів AMD Radeon Vega, відеокарти AMD Radeon™ Pro Vega II забезпечують виняткову обчислювальну продуктивність завдяки надшвидкій пам'яті HBM2 з високою пропускною здатністю та інтерконектом Infinity Fabric Link, який значно збільшує швидкість обміну даними між графічними процесорами. Забезпечуючи до 14 терафлопс продуктивності в обчисленнях одинарної точності з плаваючою комою (FP32) і до 28 терафлопс продуктивності в обчисленнях половинної точності з плаваючою комою (FP16), графічні процесори AMD Radeon™ Pro Vega II оптимізовані для роботи в професійних додатках.

«Сучасні професійні додатки для створення першокласного контенту вимагають постійного підвищення рівня обчислювальної потужності та пам'яті, — сказав Скотт Херкельман, корпоративний віцепрезидент і генеральний менеджер підрозділу Radeon Technologies Group компанії AMD. — Оснащена відеокартами Radeon™ Pro Vega II, нова робоча станція Mac Pro забезпечує обчислювальну потужність і пропускну здатність пам'яті для підтримки надвисокої роздільної здатності екрана та допомагає значно прискорити процеси обчислень і створення контенту, дозволяючи творчим професіоналам зосередитися на розкритті своєї креативності та досягненні приголомшливих результатів».
«Компанія AMD продовжує розвивати приголомшливі графічні технології, щоб прискорити робочий процес професіоналів, які використовують програму DaVinci Resolve для корекції та редагування, — прокоментував Ден Мей, президент австралійського виробника ПО Blackmagic Design. — Графіка Radeon Pro Vega II забезпечує неймовірну продуктивність, особливо при одночасній роботі в DaVinci Resolve і програванні відео з роздільною здатністю 8K у поєднанні з різними фільтрами».

Ключові особливості та можливості відеокарт AMD Radeon™ Pro Vega II:

• Передова обчислювальна продуктивність. Відеокарта AMD Radeon™ Pro Vega II забезпечує до 14 терафлопс продуктивності в обчисленнях одинарної точності та до 28 терафлопс продуктивності в обчисленнях половинної точності з плаваючою комою.
• Підтримка інтерконекту Infinity Fabric Link. Завдяки можливості підключення до однорангової пам’яті з мінімальною затримкою, технологія масштабованого з'єднання графічних процесорів забезпечує обмін даними між відеокартами зі швидкістю до 84 Гб/с , що в 5 разів перевищує швидкість з'єднання через PCIe® Gen 3 .
• Пам'ять HBM2. 32 Гб високошвидкісної пам'яті HBM2 забезпечують пропускну здатність у 1 ТБ/с, надаючи ємність пам'яті та швидкість передачі даних, необхідну для сучасних налаштувань із високою роздільною здатністю, відтворення 8K-відео та підтримки інших вимогливих робочих процесів під час створення контенту.
___


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі